dilluns, 21 de novembre del 2016

NOVA VISITA EDUCATIVA - ESCOLA ISABEL DE VILLENA

[cat] L’ ETSAV ha rebut una nova visita educativa, aquesta vegada per part dels alumnes de 4art d'ESO de l'optativa de Tecnologia de l’ Escola Isabel de Villena de Barcelona: 20 alumnes i els seus profesors han passat mig dia al nostre campus visitant i explorant les instal·lacions experimentals Living Lab LOW3 i aprenent sobre l’arquitectura sostenible i les energies renovables.


Un cop enllestida la presentación inicial, els estudiants es van dividir en quatre grups: la gestió de l’energia amb el sistema domòtic, el funcionament bioclimàtic i els sistemes solars fotovoltaic i tèrmic van ser el centre de l’ exploració i els mesuraments que van dur a terme.
 

Després d’una aturada per esmorzar, en la que vam aprofitar per a fer crispetes amb la cuina solar parabólica (14 minuts), experimentant la capacitat energètica de la concentració de la radiació solar, els diferents grups es van explicar allò que havien descobert i experimentat els uns als altres, debatent els conceptes tractats i els resultats obtinguts.




Les instal·lacions del Living Lab LOW3 al campus de l’ ETSAV de Sant Cugat tornen a mostrar el seu potencial com a eines per a l’ educació d’estudiantes i estudiants de tots els nivells, en pro d’una arquitectura i un estil de vida més sostenibles.

 

NEW EDUCATIONAL VISIT TO LIVING LAB LOW3 - ESCOLA ISABEL DE VILLENA



[eng] ETSAV has received a new educational visit by Isabel de Villena School from Barcelona. 20 Students and their teachers spent half a day at our campus visiting and exploring the experimental installations in the field of sustainable architecture and renewable energies of Living Lab LOW3.


After an introductory presentation, students split up into four groups, exploring the solar house and its installations. Energy control and management, bioclimatic concepts and mechanisms, photovoltaic energy generation and the solar thermal installation have been centre of the explorations and measurements.


After a short break with solar-cooked popcorn, ready in around 14 minutes, experiencing the concentrated power of the sun through the parabolic solar kitchen, all groups presented their results to each other, discussing about the concepts and outcomes.


Living Lab LOW3 at the ETSAV campus at Sant Cugat showed again their potential as tools for a holistic education of all levels of students regarding a more sustainable architecture and life style.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada